Producten

Home

Behandelingen

Producten

Tarieven  

Contact

Wesemaelestraat 12

4724 AG  Wouw

Tel 0165 – 548364

Email :  Info@mavola.nlSolution pray
Happy Foot Schimmelnagelspray is het product ter preventie van schimmelnagels. De spray desinfecteert, doodt schimmels en bevat verzorgende oliën. Tevens is het een ideale verzorging voor en hulpmiddel bij het genezen reeds aanwezige schimmelnagels.

Roselan Balm

Roselan verzorgt en beschermt de (extreem) droge huid uitstekend op plaatsen als benen, voeten, ellebogen en handen. Heeft u een droge huid ten gevolge van de menopauze, hormoonschommelingen en psoriasis, dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van Happy Foot,


Dermoleen Cream.
Deze verzorgende crème biedt een aangename en effectieve oplossing tegen droge plekken op de huid en huidschilfers. Tevens verwijdert hij dode huidcellen en huidschilfers overal op het lichaam.

Fresh Legs
Fresh Legs werkt uitstekend tegen warme benen en een knellend gevoel, bijvoorbeeld door het dragen van elastische kousen of drukverband. De gel stimuleert de bloedsomloop en houdt de benen koel. Fresh Legs is ook uitermate geschikt tegen zweetvoeten en pijn onder de voetzolen.